Iskelmä Myyrmäki artistit

Info

 

Iskelmä Myyrmäki Food, BEER & Wine Festival

Iskelmä Myyrmäki - Food, Beer & Wine Festival järjestetään 3.-4.6.2022 Myyrmäki Stadionilla. Kaksipäiväinen festivaali yhdistää innovatiivisesti iskelmä -ja pop-musiikin sekä ruoka- ja juomakulttuurin. 

 

Festivaali on suunnattu aikuiselle yleisölle, ja suuri osa festivaalialueesta on eri viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteitä sekä tunnettujen suomalaisten huippukokkien johtamaa monipuolista ruoka- ja ravintolamaailmaa.

 

 

LIPUT

Festivaalin ennakkolippuja myydään Ticketmasteissa ja Tiketissä.

Kaikki liput vaihdetaan festivaaliportilla rannekkeisiin. Rannekkeella pääset poistumaan ja palaamaan takaisin alueelle.

 

Osta lippusi ainoastaan valtuutetuista lippukaupoista. 

 

VUODEN 2020 JA VUODEN 2021 PÄÄSYLIPUT:

Jo-ostetut-liput vuodelle 2020 sekä vuodelle 2021 käyvät sellaisenaan myös 3.-4.6.2022 järjestettävälle Iskelmä Myyrmäki - Food, Beer & Wine Festivaalille. 

Vuoden 2020 sekä 2021 lipun säilyttäneet asiakkaat saavat lisäksi 20€ arvoisen lahjakortin käytettäväksi festivaalialueen palveluihin (1 kpl per asiakas). 

Rannekkeen ennakkovaihtopiste

Vältä jonottaminen ja vaihda lippusi rannekkeeseen jo ennakkoon vaihtopisteessämme Kauppakeskus Myyrmannin keskusaukiolla, osoitteessa Iskoskuja 3, Vantaa.

 

Vaihtopisteemme on auki:

Ke 1.6. klo 15-20

To 2.6. klo 15-20

Pe 3.6. klo 11-15

 

 

IKÄRAJA

Iskelmä Myyrmäki - Food, Beer & Wine Festivalin ikäraja on 18 vuotta (K18). 

Varauduthan todistamaan ikäsi. Koska koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, ikäraja on ehdoton. Alle 18-vuotiailla ei ole pääsyä tapahtumaan vanhempiensakaan seurassa (koskee myös vauvoja).

 

 

saapuminen 

Festivaali järjestetään Myyrmäen urheilupuistossa sijaitsevalla jalkapallostadionilla, Raappavuorentie 6, Vantaa. 

 

Alueelle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, joiden lähipysäkeiltä stadionille on matkaa alle kilometri. Linjat ja reitit löydät HSL:n reittioppaasta.

Saapuessasi Myyrmäen juna-asemalta seuraa ‘Urheilupuisto’-opasteita.

Lähimmät bussipysäkit ovat Raappavuorentien, Vaskivuorentien ja Honkasuon -pysäkit aivan urheilupuiston tuntumassa.

Puolustusvoimien paraati aiheuttaa poikkeuksia bussi- ja raitiovaunuliikenteessä Helsingin keskustassa. Sitä kautta kulkevien on varminta käyttää junayhteyttä.

 

Jos saavut polkupyörällä, jätäthän sen urheilupuiston lähistöllä sijaitsevaan pyöräparkkiin. Kaupunkipyörien parkkeja löytyy tapahtuma-alueen lähistöltä Energia Areenan sekä Myyrmäen jäähallin vierestä.

 

Saapuessasi autolla huomioi, että alueella ja sen lähistöllä on rajoitetusti parkkitilaa.

 

Stadionin läheisyydestä löydät myös Taxi-tolpan.

Helsingin keskustasta Myyrmäki Stadionille on matkaa noin 14 kilometriä ja Tikkurilasta noin 19 kilometriä.

 

 

Esteettömyys ja avustajat

Tapahtuma on esteetön. 

Kulku tapahtuma-alueen ohjelmakentälle sekä VIP-katsomoon on esteetöntä. Tapahtuma-alueelta löytyy liikuntarajoitteisille varattuja wc-tiloja, sekä pyörätuolikoroke lavan läheisyydestä.

Avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi samalla lipulla avustettavan kanssa.

Huomioithan, että avustajalle ei kuulu VIP-alueen ruokailu ilman avustajan omaa VIP-lippua.

 

Tapahtumassa on käytössä vessapassi. Vessapassin haltija voi Vessapassia näyttämällä viestiä henkilökunnalle ja muille asiakkaille, että hänellä on sairaus, jonka takia hänelle on hyvä sallia nopea pääsy lähimpään wc-tilaan. Vessapassista voit lukea lisää täältä.

 

 

TURVALLISUUS JA järjestyksen valvonta

Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuuden ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT, joka on turvannut tapahtumiamme jo vuosien ajan.

Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi,
mikäli tarvitset apua tai ohjausta turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana. Hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää.
Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysistä koskemattomuutta kunnioitetaan.
Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

 

Järjestyksenvalvojat suorittavat turvatarkastuksen jokaiselle alueelle saapuvalle. Järjestyksenvalvojat tarkistavat myös iän tarvittaessa, joten valmistauduthan todentamaan täysi-ikäisyytesi. Järjestyksenvalvojilla on oikeus ottaa pois kielletyt esineet asiakkaan hallusta sekä estää alle 18-vuotiaiden pääsyn alueelle.

 

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi festivaaleille ei saa tuoda alkoholia, huumeita, tölkkejä, lasipulloja tai- purkkeja, ampuma- tai teräaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoittettuja esineitä. Myös järjestelmäkamerat suuremalla objektiivilla kuin 18mm-50mm, selfietikut, videokamerat, nauhurit, go-prot ja muut aktiivikamerat, sateenvarjot, retkituolit ja radiopuhelimet ovat kiellettyjä. 

 

ENSIAPU

Festivaalialueelta löytyy kattava ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta. Ensiapupalveluiden toteutuksesta vastaa X-SEC TURVAPALVELUT.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

 

 

Kuvaaminen

Kuvaaminen festareillamme on sallittua pokkari-kameralla, kevyellä polaroidkameralla sekä järjestelmäkameralla, jossa on korkeintaan 18mm-50mm objektiivi. Suurempien objektiivien tuomiseen tarvitaan kuvauslupa. 

Festivaaliorganisaatio myöntää kuvauslupia työtehtäviin tuleville henkilöille. Media-alan henkilöt voivat hakea kuvauslupaa akkreditointi -lomakkeen kautta (akkreditointi avataan myöhemmin).

 

 

PALVELUT ALUEELLA

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu ohjelmakentästä ja kahdesta istumakatsomosta.

Peruslipulla pääsee niin ohjelmakentälle kuin toiseen istumakatsomoista. VIP-lipulla pääsee lisäksi VIP-katsomoon sekä ohjelmakentän erillisille VIP-alueelle lavan läheisyyteen.

 

Narikka

Festivaalin sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy narikka.

 

Info-piste

Tapahtuma-alueen ohjelmakentältä sijaitsee Info -ja merchandise-piste. 

Info -pisteelle voit toimittaa löytötavaroita ja vastaavasti käydä kyselemässä löydettyjen tavaroiden perään. Info-pisteellä myydään myös sadetakkeja sekä korvatulppia.

 

Merchandise

Merchandise -piste sijaitsee Info-pisteen yhteydessä. Merchandise -pisteeltä voit hankkia itsellesi festivaalilla esiintyvien artistien fanituotteita. Ostokset voi maksaa käteisellä tai kortilla.

 

Ravintolamaailma - Food, Beer & Wine

Tapahtuman nimen mukaisesti Iskelmä Myyrmäki Food, Beer & Wine Festivalilla on tarjolla

upeiden artistien lisäksi myös maittavaa ruokaa, viiniammattilaisten valintoja, sekä

kotimaisten panimoiden tuotteita.

 

 

Maksaminen

Kaikki myyntipisteemme hyväksyvät yleisimmät pankkikortit, luottokortit sekä lähimaksun.

Suosittelemme maksamaan pankkikortilla nopeuttaakseen asiointia. 

 

 

Ympäristö ja viihtyvyys

Alueelta löytyy roska-astioita ja lajittelupisteitä. Alueen siisteyden ylläpidon ja yleisen viihtyvyyden edistämiseksi toivomme yleisöä viemään roskat lähimpään roskikseen. Toivomme myös erityisesti, ettei alueen nurmikentälle heitetä roskia (etenkään purukumia, nuuskapusseja tai muuta tarttuvaa roskaa). Tupakointi nurmikentällä on ehdottomasti kielletty.

 

 

tUPAKOINTI

Tupakointi alueen nurmikentällä sekä lavan edessä, teltoissa ja sisätiloissa on ehdottomasti kiellettyä. Tupakointi tapahtuu vain merkityillä tupakointialueilla. 

 

 

Löytötavarat

Toimitathan löytämäsi tavarat festivaalin info-pisteeseen. 

Löytötavaroita voit kysellä tapahtuman aikana info-pisteeltä.

Tavaroita säilytetään viikon verran, jonka jälkeen ne toimitetaan (arvo väh. 20€) Suomen löytötavarapisteeseen. Vähempiarvoiset tavarat viedään kierrätykseen.

 

 

MAJOITUS

Iskelmä Myyrmäessä ei ole leirintäaluetta. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on rajoitetusti majoituspalveluita. Vantaan majoituspalveluihin voit tutustua esimerkiksi täällä.

 

 

vAPAAEHTOISET

Iskelmä Myyrmäki Festivaalille voit hakea vapaaehtoiseksi seuraavasta sähköpostiosoitteesta: info@loudnlive.fi.
Voit myös olla meihin yhteydessä Facebookissa.

 

 

Iskelmä Myyrmäki Somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!

Facebook Instagram

 

 

 

 

 
 
Tietosuojakäytäntö ›