Iskelmä Myyrmäki artistit

Ruoka & juoma

 

 Tapahtuman nimen mukaisesti Iskelmä Myyrmäki Food, Beer & Wine Festivalilla on tarjolla
upeiden artistien lisäksi myös maittavaa ruokaa, viiniammattilaisten valintoja sekä

kotimaisten panimoiden tuotteita.

 

 

seksico tacos

 

Seksico Taco. Jos olet miettinyt, onko taco-taivasta olemassa, voit tätä testaamalla varmistua sen olemassaolosta. Seksico Tacon ruokalista on laadukkaista raaka-aineista ja korkeasta kunnianhimosta syntynyt kokonaisuus. Tulisen ruoan ystävälle erinomainen vaihtoehto.

haapasalon hatsapuri

 

Haapasalon Hatsapuri. Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit tulevat myös Iskelmä Myyrmäkeen kesäkuussa. Sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä.

donerTeemu Laurellin Holy Døner, joka tullessaan mullisti suomen kebab-maailmaa herkullisilla dönereillä. Hän haluaa näyttää suomalaisille loppuun asti hiotun dönerin, joka sopii jokaiseen hetkeen ja on taivaallista kerta toisensa jälkeen. 

Thai Papaya. Kenties Suomen autenttisinta Thaimaalaista ruokaa. Monilta kesäfestivaaleilta tutun ravintolan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista, ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana.

Spiraali
Käsintehdyt Spiraalisipsit ovat paitsi lisäaineettomia myös superherkullisia. Kaikki lastut ja mausteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja sopivat myös vegaaniruokavalioon.

 

Rolls
Rolls on yli 30-vuotias hampurilaisketju, joka tarjoaa huolella valituista raaka-aineista tehtyä, laadukasta ruokaa. Rolls suosii kotimaisia raaka-aineita, mistä tunnustuksena hampurilaisille on myönnetty Avainlippu.

 

Buli Foodtruck
Buli on kahden frendin pyörittämä foodtruck, joka tuulettaa stadin street food skeneä tuomalla täysin uudentyyppisen tuotekonseptin. Bulin tuotteet painottuvat laadukkaiden sous vide -kypsennettyjen lihojen ympärille.

 

Oma Panimo rakentaa olutkulttuuria tarjoamalla laatua ja tuoreutta, jota voi maistaa vain paikallisessa oluessa - tällä hetkellä toimipisteet sekä Espoossa että Hyvinkäällä.


Domain Wines

Juomien asialla vuodesta 2007. Viiniä, oluita ja väkeviä alkoholijuomia.

 


Chateau Carsinilla viljellään yhdeksää eri rypälelajiketta 20 hehtaarin alueella Bordeaux'ssa. Viinitarhoilla työt tehdään pitkälti käsin ja tila on siirtymässä 100% luomutuotantoon. Perheyrityksen omistaa
Juha Berglund yhdessä tyttärensä Nean kanssa.

Påps & Skål
Alkoholittomia PÅPS ja alkoholillisia SKÅL.

Jotkut kutsuvat tätä jäädytettyä drinkkiä myös poptailiksi. Meidän korviimme Påps & Skål kuulosti kuitenkin hauskemmalta. 

 

 

Hartwall - Drink & Wine Bar

Monipuolinen tarjonta erilaisia drinkkejä ja viinejä Hartwallin omasta tarjonnasta.  

 

 

Fat Lizard
Espoolainen craft-olut sai lämpimän vastaanoton, ja Fat Lizard sai laatu-uskovaisten oluthifistelijöiden keskuudessa luotettavan maineen. Oli vain yksi ongelma: kaikki olut oli jatkuvasti myyty loppuun, eikä tekijöille jäänyt itselleen juotavaa. Täytyi kasvattaa kapasiteettia. Panimon muutto Otaniemeen 2017 kasvatti tuotantoa monikymmenkertaiseksi, ja valikoima laajentui hanaoluiden lisäksi tölkkitarjontaan kautta maan. 

 

KOFF-promo Pinkki Lonkero
KOFF Long Drink -uutuudessa yhdistyvät kuluttajien suosima aito gini sekä pinkin greipin – verigreipin - raikkaus, erottuen perinteisestä verigreippimausta.

 

 

 
 
Tietosuojakäytäntö ›