
Seksico Taco. Jos olet miettinyt, onko taco-taivasta olemassa, voit tätä testaamalla varmistua sen olemassaolosta. Seksico Tacon ruokalista on laadukkaista raaka-aineista ja korkeasta kunnianhimosta syntynyt kokonaisuus. Tulisen ruoan ystävälle erinomainen vaihtoehto.
|

Haapasalon Hatsapuri. Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit tulevat myös Iskelmä Myyrmäkeen kesäkuussa. Sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä.
|
Teemu Laurellin Holy Døner, joka tullessaan mullisti suomen kebab-maailmaa herkullisilla dönereillä. Hän haluaa näyttää suomalaisille loppuun asti hiotun dönerin, joka sopii jokaiseen hetkeen ja on taivaallista kerta toisensa jälkeen. |
 Thai Papaya. Kenties Suomen autenttisinta Thaimaalaista ruokaa. Monilta kesäfestivaaleilta tutun ravintolan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista, ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. |

Chateau Carsinilla viljellään yhdeksää eri rypälelajiketta 20 hehtaarin alueella Bordeaux'ssa. Viinitarhoilla työt tehdään pitkälti käsin ja tila on siirtymässä 100% luomutuotantoon. Perheyrityksen omistaa Juha Berglund yhdessä tyttärensä Nean kanssa.
|

Oma Panimo rakentaa olutkulttuuria tarjoamalla laatua ja tuoreutta, jota voi maistaa vain paikallisessa oluessa - tällä hetkellä toimipisteet sekä Espoossa että Hyvinkäällä.
|