
Seksico Taco. Jos olet miettinyt, onko taco-taivasta olemassa, voit tätä testaamalla varmistua sen olemassaolosta. Seksico Tacon ruokalista on laadukkaista raaka-aineista ja korkeasta kunnianhimosta syntynyt kokonaisuus. Tulisen ruoan ystävälle erinomainen vaihtoehto.
|

Haapasalon Hatsapuri. Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit tulevat myös Iskelmä Myyrmäkeen kesäkuussa. Sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä.
|
Teemu Laurellin Holy Døner, joka tullessaan mullisti suomen kebab-maailmaa herkullisilla dönereillä. Hän haluaa näyttää suomalaisille loppuun asti hiotun dönerin, joka sopii jokaiseen hetkeen ja on taivaallista kerta toisensa jälkeen. |

Thai Papaya. Kenties Suomen autenttisinta Thaimaalaista ruokaa. Monilta kesäfestivaaleilta tutun ravintolan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista, ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana.
|
Spiraali Käsintehdyt Spiraalisipsit ovat paitsi lisäaineettomia myös superherkullisia. Kaikki lastut ja mausteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja sopivat myös vegaaniruokavalioon. |

Rolls Rolls on yli 30-vuotias hampurilaisketju, joka tarjoaa huolella valituista raaka-aineista tehtyä, laadukasta ruokaa. Rolls suosii kotimaisia raaka-aineita, mistä tunnustuksena hampurilaisille on myönnetty Avainlippu.
|
Buli Foodtruck Buli on kahden frendin pyörittämä foodtruck, joka tuulettaa stadin street food skeneä tuomalla täysin uudentyyppisen tuotekonseptin. Bulin tuotteet painottuvat laadukkaiden sous vide -kypsennettyjen lihojen ympärille.
|

Oma Panimo rakentaa olutkulttuuria tarjoamalla laatua ja tuoreutta, jota voi maistaa vain paikallisessa oluessa - tällä hetkellä toimipisteet sekä Espoossa että Hyvinkäällä.
|
 Domain Wines
Juomien asialla vuodesta 2007. Viiniä, oluita ja väkeviä alkoholijuomia.
|

Chateau Carsinilla viljellään yhdeksää eri rypälelajiketta 20 hehtaarin alueella Bordeaux'ssa. Viinitarhoilla työt tehdään pitkälti käsin ja tila on siirtymässä 100% luomutuotantoon. Perheyrityksen omistaa Juha Berglund yhdessä tyttärensä Nean kanssa.
|
Påps & Skål Alkoholittomia PÅPS ja alkoholillisia SKÅL.
Jotkut kutsuvat tätä jäädytettyä drinkkiä myös poptailiksi. Meidän korviimme Påps & Skål kuulosti kuitenkin hauskemmalta.
|
Hartwall - Drink & Wine Bar
Monipuolinen tarjonta erilaisia drinkkejä ja viinejä Hartwallin omasta tarjonnasta.
|
Fat Lizard Espoolainen craft-olut sai lämpimän vastaanoton, ja Fat Lizard sai laatu-uskovaisten oluthifistelijöiden keskuudessa luotettavan maineen. Oli vain yksi ongelma: kaikki olut oli jatkuvasti myyty loppuun, eikä tekijöille jäänyt itselleen juotavaa. Täytyi kasvattaa kapasiteettia. Panimon muutto Otaniemeen 2017 kasvatti tuotantoa monikymmenkertaiseksi, ja valikoima laajentui hanaoluiden lisäksi tölkkitarjontaan kautta maan.
|
KOFF-promo Pinkki Lonkero KOFF Long Drink -uutuudessa yhdistyvät kuluttajien suosima aito gini sekä pinkin greipin – verigreipin - raikkaus, erottuen perinteisestä verigreippimausta.
|