Iskelmä Myyrmäki artistit

Ruoka & juoma

 

Tapahtuman nimen mukaisesti Iskelmä Myyrmäki Food, Beer & Wine Festivalilla on tarjolla
upeiden artistien lisäksi myös maittavaa ruokaa, viiniammattilaisten valintoja sekä

kotimaisten panimoiden tuotteita.

 

 

seksico tacos

 

Seksico Taco. Jos olet miettinyt, onko taco-taivasta olemassa, voit tätä testaamalla varmistua sen olemassaolosta. Seksico Tacon ruokalista on laadukkaista raaka-aineista ja korkeasta kunnianhimosta syntynyt kokonaisuus. Tulisen ruoan ystävälle erinomainen vaihtoehto.

haapasalon hatsapuri

 

Haapasalon Hatsapuri. Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit tulevat myös Iskelmä Myyrmäkeen kesäkuussa. Sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä.

donerTeemu Laurellin Holy Døner, joka tullessaan mullisti suomen kebab-maailmaa herkullisilla dönereillä. Hän haluaa näyttää suomalaisille loppuun asti hiotun dönerin, joka sopii jokaiseen hetkeen ja on taivaallista kerta toisensa jälkeen. 
Thai Papaya. Kenties Suomen autenttisinta Thaimaalaista ruokaa. Monilta kesäfestivaaleilta tutun ravintolan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista, ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana.Chateau Carsinilla
viljellään yhdeksää eri rypälelajiketta 20 hehtaarin alueella Bordeaux'ssa. Viinitarhoilla työt tehdään pitkälti käsin ja tila on siirtymässä 100% luomutuotantoon. Perheyrityksen omistaa
Juha Berglund yhdessä tyttärensä Nean kanssa.

 

Oma Panimo rakentaa olutkulttuuria tarjoamalla laatua ja tuoreutta, jota voi maistaa vain paikallisessa oluessa - tällä hetkellä toimipisteet sekä Espoossa että Hyvinkäällä.

 

 
 
Tietosuojakäytäntö ›